28 de setembre 2015

No hem fet KO però guanyem per punts!

He de reconeixer que estic cansat després de la campanya però em sento molt satisfet de la feina feta i tinc un gran confort pel resultat :) Estic serenament content! ;)

Entenc els que esteu de moixos, us entenc! Amb 81.619 vots més tindriem la majora de les Majories per sobre tots els altres sumats (incloguent blancs i tot) i estariem declarant la independencia avui mateix i ja hauriem arribat al final! Només 81.619 quan 160.000 solicitants de vot a l'extrenger no han pogut votar...

Quan portes molt de temps perseguint un objectiu i rebent tot el joc brut, que estem rebent, perdre una oportunitat de guanyar per KO és fustrant, però "al loro!" que el combat és pot guanyar per punts i nosaltres en portem molts més que ells. Tenim majoria absoluta per tirar endebant els 18 mesos de desconexió, la tenim! Ara és l'hora de la política ;)

...i a més tenim una gran dada per que ens pot fer respirar tranquils! Els resultats que tenim amb una participació del 77,5% ens treu de molts dubtes! En un referendum SI/NO (del qual no ens escaparem) tenim totes les opcions de guanyar!

Fins a la Victòria!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada