11 de setembre 2015

La proba del cotó de la Revolució

Avui celebrem la diada de Catalunya que com fa ja 3 anys es transforma en una demostració massiva de poder popular sense cap altre precedent històric ni a Catalunya ni a Espanya. El que avui passarà a la #Meridiana com el que va passar a la #V o a la #ViaCatalana ho ha secsejat tot, ha generat moviments, fusions, trencaments, associacions, campanyes, el·leccions... i fins-hi tot líders.

Una Revolució és promobible, Sí, de pro-revolucionaris en coneixem molts però no és un fenòmen, ni previsible ni dissenyable o cala o no cala i això ho decideix la gent. La paraula revolució és buida de sentit dita des d'un sol individu per molt lider que sigui, la revolució Només pot ser plural, Només pot ser massiva o No És.

Estem davant d'una Revolució i si vols comprovar-ho apaga la tele, tanca el diari, desconecta't de les xarxes socials i surt al carrer. Vés a la Meridiana, mira els ulls a la gent escolta què diuen i en les llengües que parlen. Llegeix les seves pancartes, pregunta'l-si perquè són allà i per qui són allà. Quí són i què volen.

Salut i República!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada