08 d’abril 2015

L'Amistat ets tu, Ari.

L'Amistat és la relació més delicada en la qual reposa la nostra felicitat. L'Amistat però, no es pot crear, ni inventar, simplement cal deixar que esdevingui. Rocolzada únicament en la voluntat de que existeixi, l'amistat és una relació vital que ocupa gran part dels nostres records passats i somnis futurs, una relació que dóna sentit a les nostres vides.


L'Amistat té una aparença fràgil que pot demostrar ser indestructible. Una aparença donada per la seva mancança de lligams i obligacions però que desperta unes irresistibles ganes de cuidar-la i protegir-la fins al punt de ser un dels tresors més ben preuats.

L'Amistat és la dolçor en els moments amargs i la clatellada al descontrol. És la tendresa i la generositat que reps quan tot és gris i el reconfort que t'omple quan ets tu qui dona la mà. Però també és la valentia de discutir allò que no comparteixes o mostrar allò que no es vol veure.

L'Amistat és delicadesa i és fortalesa, és critica i és complicitat, és control i és disbauxa, és estimar i ser estimat.

Aquesta amistat ets tu, Ari.


 

Sempre t'estimaré,

Marc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada