22 d’octubre 2010

El meu bloc 1.0 no ha mort!

Ja fa molts mesos que tinc pendent escriure al meu bloc, molts "Posts" en esborrany esperant ser acabats, molts temes a la llista de tasques pendents per tractar, però la meva vida off-line ha donat moltes voltes aquest ultim mig any i la meva vida 2.0 ha monopolitzat la meva participació a la xarxa completament. Així doncs els serveis 1.0 han sigut els més perjudicats per la meva falta de temps i com a clar exemple és aquest bloc :(

Bé doncs, no val per res lamentar-se :) Simplement aprofitaré la motivació que he tingut avui per actualitzar un bloc que no tinc cap interès en abandonar i que em complau tenir com a un racó personal a la xarxa on deixar allò "tot allò que vull dir" encara que s'ho emporti el vent ;)

En aquest ultim mig any he fet un gir en la meva carrera professional en acabar la meva etapa a Telefonica I+D i començar-ne una de nova a BDigital amb el repte emocionant d'iniciar un Doctorat. Mentrestant he viscut l'aventura de passar per diversos processos de selecció a grans companyies com Google, Spotify, Last.fm o Strands que m'han enriquit moltíssim i m'han ajudat a confiar molt més amb les meves capacitats tècniques.

També he passat unes grans vacances a Noruega i he organitzat amb els Wekes el Ball de l'Hora i la Norantada de les Festes del Tura d'Olot però això ultim es mereix un "Post" propi ja que el repte va ser enorme i l'experiència impressionant :)

Així doncs ben retrobats i fins aviat ;)

2 comentaris:

  1. La veritat és que sí que és cert que la teva vida en poc temps ha fet un gir important. Però sé que saps que això sempre és positiu, i et dóna molta experiència i saviesa professional. Enhorabona, perquè has obert noves portes gràcies al teu esforç i dedicació.
    M'alegra pensar que jo puc ser al teu costat per ajudar-te en tot el que necessitis. Perdoneu però jo ho havia de dir!;)

    ResponElimina
  2. Esta molt bé que reprenguis el teu Blog però a veure si m'expliques això del doctorat en directe i potser lo de Noruega també es mereix un "Post" a part, si més no, per mostrar la gran Fada del perrucot ;-)

    ResponElimina