22 d’abril 2009

L'arrancada de "la crosta" a Catalunya Radio rep el seu càstig

Aquest matí segons l'estudi General de Mitjans, RAC1 ha aconseguit el lideratge de la ràdio a Catalunya amb 469.000 oients. Un gran merit d'una radio privada en català, però també un gran càstig a l'intervencionisme Socialista a Catalunya Radio.

Precisament farà quasi 9 mesos vaig publicar el post "Ens han “arrencat” en Bassas" on denunciava l'inici del projecte del PSC "d'arrancar la crosta nacionalista" dels mitjans. Aquesta declaració de principis tant clara, exercida pel Socialista Joan Ferran, tenia i té la finalitat d'eliminar tota sensibilitat Catalanista de la radio publica de Catalunya i convertir-la en un mitjà fidel al partit.

Així doncs, després d'expulsar en Basté de les nits, en Clapes de les tardes, en Basses dels matins, d'eliminar l'eslògan "La radio Nacional de Catalunya", etc... han aconseguit la radio que volia el PSC però no la que volien els oients.

De la mateixa manera que Catalunya ràdio ha anat perdent la seva independència, rigor i caràcter Catalanista, l'audiència ha anat abandonant la seva antiga "Radio Nacional de Catalunya" marxant cap a altres propostes fetes i pensades en Català i amb un sentit Nacional sense complexos i sorgides de la iniciativa privada. RAC1 ha sabut recollir el llegat que perd Catalunya Ràdio amb una proposta de gran qualitat de ràdio en català.


PD. Escric aquest post m'entres escolto una entrevista a l'Antoni Basses a RAC1. Casualitats de la Vida? ;)

KramBlog

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada