13 d’octubre 2008

Control d'alcoholèmia GMail

Heu rebut mai una quantitat industrial de missatges d'algun personatge conegut o pseudoconegut a altes hores de la matinada d'un divendres o d'un dissabte? Us heu posat mai a trucar compulsivament al xatu o a la xati que us agrada per que aneu ben tous i us ha agafat un atac d'eufòria irrefrenable? Només hi ha una resposta possible, real i sincera: Oi tant que Sí!!!

Aquest fenomen irreparable del que ten arrepenteixes el 90% de les vegades és molt difícil de parar, però de forma molt previsora com caracteritza a l'empresa Google han evitat que l'Spam alcoholic arribi al mails! Cada dia es mes normal, còmode i barat enviar un mail des de un dispositiu mòbil, la pandèmia era qüestió de dies....


Una nova funcionalitat de Gmail Labs (anomenada Mail Goggles) permet activar un seguit de operacions aritmètiques que ineludiblement has de superar per poder enviar un mail a altes hores de la matinada. El servei és voluntari i totalment configurable per a diferents tipus de "fiestero". Així ho pots activar el cap de setmana en mode estàndard o qualsevol altre dia per als més professionals.

D'aquesta manera tens temps de recapacitar, l'estic cagant enviant aquest Mail???

iKramBlog

2 comentaris:

  1. Jaja! Brutal!!! No m'ho havia mirat mai això dels labs! Però no m'ho posaré pas, no fos cas que per culpa d'això em quedi sense enviar un missatge important a alguna "xati" ;)

    ResponElimina
  2. Aquesta opció no fa per tu, aquest servei està orientat als casats! Per que no la caguin ;)
    Merci del Comentari Xumi!

    ResponElimina