03 de juny 2008

Facebook en Català

La Web 2.0 ens ha portat a l'era del contingut a internet generat per l'usuari. Primer van ser els blogs com Blogger, desprès van ser els àlbums de fotografies com Flickr, fa 2 anys la universalització de YouTube i ara és el temps de les xarxes socials. Fins ara només era un terreny per addictes a la xarxa i amants del ciberespai però el boom ha arribat i no es estrany trobar en aquestes xarxes amics, coneguts i saludats, molt fàcilment, la qual cosa indica un alt grau de popularització. Però per qui encara no ho conegui podeu llegir aquesta entrada.

Facebook la xarxa social més poderosa del planeta, que compta amb més de 70.000.000 d'usuaris acaba d'estrenar la versió oficial en llengua catalana. La 11 llengua oficial del portal ja és un fet desprès de una gran quantitat de grups de suport y 823 traductors. La meva sincera felicitació a tots els qui ho han fet possible.

Així doncs tot hi treballar en aquest món i reconèixer que passo masses hores connectat a la xarxa de xarxes, tenia reticències a enganxar-me a un altre servei a internet. Però aquest ha sigut el fet definitiu que empès a formar-n'hi part. Com a bon defensor de la nostra llengua no entenc millor comesa que lluitar per la utilitat, la cotidianitat i el servei en l'us del Català.
iKramBlog

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada