22 d’agost 2006

beta.blogger.com

Desprès de que Google adquiris el servei de blogs “Blogger” de Pyra Labs, va tenir el projecte aturat durant anys. Tots teníem clar les intencions de Google, publicar el seu servei de publicitat personalitzada AdSence en un marcat en continua expansió i enorme difusió com són els diaris personals a la xarxa. Però no enteníem el seu retràs en el desenvolupament del producte, quedava endarrerit enfront dels seus competidors, no oferia serveis basics com la classificació per categories i milers d’usuaris es mantenien a Blogger simplement per no perdre les entrades als seus blogs durant la migració.

S’ha fet esperar i potser a arribat massa tard per alguns, però amb l’engalonament de tots els serveis Google a la GooleAcount per fi ha aparegut el nou Blogger-Beta on apart de millores evidents es fa pales que el projecte Blogger continuarà i evolucionarà, callant els rumors i les pors de que el servei de blogs desaparegués, s’abandonés o es convertís de pagament. Google s’ha adormit molt en aquest servei, potser perquè el va comprar massa precipitadament però amb aquest nou gest consolida la aposta per els serveis gratuïts finançats amb la publicitat ala carta.

Així doncs conforme hi pugui dedicar alguns momentets Kram i viceversa anirà evolucionant i millorant dia a dia, amb els nous serveis de Blogger.


iKramBlog

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada