22 d’agost 2006

beta.blogger.com vol.2

Adaptació del nou Beta Blogger:

Desprès d’acceptar l'amable invitació de Google a formar part dels testejadors de la versió beta dels seus nous blogs, a més de un gran ventall de possibilitats també s’obrien un munt de modificacions per adaptar i redissenyar el blog.

Primer: ha sigut l’eliminació per segona vegada de la barra Blogger (que personalment trobo estèticament horrible i innecessària)

Segon: serà l’adaptació a les categories que de moment només està disponible per a les plantilles predissenyades de Google i no per a les plantilles de disseny personal Html-CSS.

Tercer: vindrà la integració d’algun servei més, però hi ha masses coses a fer i massa poc temps per dedicar-hi... uffff


Així doncs he recuperat l'aparença original de la meva súper plantilla. Desprès del currasso que em va suposar el disseny i la implementació de Kram i viceversa la versió beta em tornava a col·locar tant si com no la barra Blogger aixafant tota l’estètica de la web.

Però gràcies a la col·laboració entre Bloggers i unes quantes proves en el nou codi m’ha sigut possible complir la primera adaptació i recuperar per fi l’aspecte desitjat.

iKramBlog

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada