21 de juliol 2006

Aroma d’estiu... Aroma de Santes...

L’estiu com totes les estacions que recorre la vida, travessa les etapes superant esdeveniments que any darrere any es repeteixen, marcats per un ambient i un aroma que ens transporta als anys viscuts. I aquesta estació troba els seus punts d’inflexió en el nostre tradicionari popular i en les seves festes majors.

Primer Sant Joan i Sant Pere s’encarreguen d’encetar el temps de calor i aire lliure celebrats pel “ Gloria a Sant Pere” dels focs de Canet.

Les Santes (Juliana i Sempruniana) a punt d’arribar. Marquen la proximitat de l’equador estival aprofitant els dies de calor màxima per a celebrar la ja famosa refrescada massiva a la Gran Ruixada. Tres nits de festassa que brindaran l’inici de les meves merescudes Vacances!

Desprès com un degoteig aniran caient les festetes de poble per tota la comarca Garrotxina fent boca del gran fi de festa, les desitjades Festes del Tura 2006!!!


KramBlog

1 comentari:

 1. Es cert des de la plana de Hèlsinki puc notar l'Aroma de les Santes. És una època de l’any molt atractiva, ja que escara manca bona part de l’estiu per endavant i acompanyada del bon clima i de les festes generen un caliu molt especial.

  Veig que any darrera any la tendència d’estil del cartell de festes és l’ús del disseny gràfic, les formes simples i el minimalisme. Han vist que és un filo comercial important, ja que en resulta molt atractiu tot el màrqueting relacionat. Només cal veure la samarreta de les santes d’enguany volaran!!. Sembla que ha passat a l’historia estampar el cartell com un pegat, ara la gent demana quelcom més.

  Trobo molt encertada la feina de la Ita Puig, “Per a mi Les Santes són recorreguts, el carrers, anar d’un punt a l’altre de la ciutat, veure coses, tornar a casa, tornar a sortir, caminar i caminar...” No obstant el cartell dona joc a moltes altres interpretacions diferents, a mes l’harmonia de les línees combinades amb una tonalitat cromàtica molt suggerent que li confereix un atractiu especial.

  (Al menys sembla que aquest any el disseny si que és original i no un simple remix).

  Esperó que vagin molt be les Santes 2006 i si un en recordeu envieu-me un sms el dia del ja tradicional sopar del primer dia de les Santes.

  Un, DoS, TREs, QuAtre, CiNc SiS, SeT , VuiT, NOu, dEu, OnZe, DotZe, TretZe, CatOrZe i ..............

  Au a gaudir !!

  PD. Marc Vull una samarreta de les Santes negre talla M, je je je...

  ResponElimina