27 de maig 2006

T’estimo Avia

Ja fa temps que sabíem que el teu futur és consumiria massa ràpid i que la vellesa no és tot lo bella que caldria. Però no et fas a la idea, encara que ja estiguis advertit, de com la degradació física pot causar dolorosos estralls.

Les obligacions diàries i la teva necessitat d’atenció constant ens va pressionar a tots a prendre una de les decisions més doloroses que hem pres mai i que ha demanat la unió, el suport i la disponibilitat de tots nosaltres. Un cop rendits a l’evidencia de que no quedava ja millor solució vas anar allà on et podien cuidar totes les hores que nosaltres no podíem destinar-te, ser que va ser dolorós per tu però ser que encara va ser pitjor per a la filla que, fent el cor fort i arriscant la seva fragilitat, entre plors t’hi portava. No pateixis avia saps que la cuidarem tant o més be com t’han de cuidar a tu.

Però ningú s’imaginava que en un entorn tant net, tant càlid, tant servicial on acabaves d’entrar es presentes la incompetència més inhumana.Com pot ser que un metge inepte jugui a ser deu receptant drogues a discreció? On és la professionalitat de la medicina tant publica com privada? On és el jurament hipocràtic?

Que tan fet avia? Perquè tan pres el do de la parla? Perquè tan immers en els teus pitjors malsons? Perquè tant empresona’t dins una ment torturada? Perquè tant pres l’anhel dels últims dies del teu viatge?

PER QUE?????

Ens entristia el cor veure l’acceleració sobtada del teu decaïment, però no imaginàvem aquesta bogeria de constant patiment. Entenc que ens demanis la teva fi només amb la mirada, entenc que desitgis un final més digne dins la teva ment tancada però ens has d’entendre que nosaltres només volem lluitar per tu encara que tu et rendeixis. T’estimo Avia!


KramBlog

6 comentaris:

 1. Crec que viure la mort d'un ser estimat és el pitjor que et pot passar. Jo encara no ho he viscut i per molt que m'ho imagini segur que és molt més doloròs que tot això...Però tens la sort de tenir al voltant molta gent que t'estima i que et farà costat. I sobretot, Marc, que ens coneixem, deixa't cuidar! Per moltes coses dolentes que hagin passat, per moltes coses que ens haguem preguntat i retret... comta amb mi!!! de tot cor. Sinó no t'ho diria, ja ho saps... :*! Gemma

  ResponElimina
 2. Marc, he vist el teu nick al messenger.
  Has de ser forts, heu de ser-ho. El cor sembla que s'et trenqui, i t'arrenquen un tros de ser, però com bé dius, és llei de vida. L'únic que es demana sempre és que pateixi el mínim possible.
  Clar que en aquests moments, qualsevol paraula és poca.
  Una abraçada!

  ResponElimina
 3. He tornat a buscar solucions, he tornat a perdre...

  ResponElimina
 4. I'm realy sory, but i need your help!
  Do you like this sites?
  http://ourworld.cs.com/palycilosb/alprazolam.html
  http://ourworld.cs.com/palycilosb/norco/norco.html
  http://ourworld.cs.com/palycilosb/accutane/accutane.html
  http://ourworld.cs.com/palycilosb/adipex/index.html
  http://ourworld.cs.com/palycilosb/atenolol/index.html
  http://ourworld.cs.com/palycilosb/celebrex/celebrex.html
  http://ourworld.cs.com/palycilosb/dilantin/dilantin.html
  http://www.lacoctelera.com/myfiles/government/meridia.html
  Please, give me your answer!

  ResponElimina