26 de maig 2006

Agraït de ser aquí...

Donc gracies a deu de ser aquí entre vosaltres, donc gracies a deu de poder ser una vegada més el vostre suport. Donc gracies a deu d’haver-me dedicat a vosaltres, donc gracies a deu de poder ser útil per tots. Sé que donaràs fins a l’ultima gota del teu aler per l’Avia però jo serè qui et cuidarà a tu Mare, les forces fa temps que set van acabar però tot i així no deixes que res ni ningú es desmoroni. Per tant jo tampoc deixaré que siguis tu la que es desmonti.

Vaig preveure que ens quedava poc temps units, però no creia que fos tant rapit. La crisi és aqui i ja no tornarà a ser res igual. Procurarem fer-te viure tot l’amor que portem als cors, avia, fins que tot això acabi i llavors inevitablement ens trobarem en temps de canvi. Potser no tornarem a ser els mateixos al voltant d’un capo farcit, arribarà l’hora de que tots emprenem un camí propi i com a major exponent, el camí de qui sempre ha exercit de matriarca.

Ja és hora de defugir de la teva naturalesa servicial i de deixar de carregar amb les culpes dels altres. Aquest era l’últim cop que havies d’aguantar i sabia que no l’aguantaries sinó estàvem al teu costat. Estaré amb tu, aguantaré tot el que has creat, no deixaré que vegis el decaïment de tot allò que t’ha costat tant però, ha arribat el moment que estrenis l’egoisme personal i comencis a procurar per la teva pròpia felicitat.

La teves espatlles ja son dèbils per sostenir el pes de la família, has cuidat marit, fills, sogres i mare; has lluitat contra malalties, penúries i baralles però aquí ha arribat la fi de la teva tasca. Necessitaves suport sense demanar-lo i aquí el tens, necessitaves forces per que estàs massa esgotada i aquí el tens, defugies l’ajuda per que et sens la única responsable però aquí la tens. Sabia que aquest cop podia ser mortal i per això estic al teu costat per davant de tot, però també ser que és l’últim i sortint d’aquesta podràs alliberar les espatlles i tots començarem un camí propi sense hipoteques dels camins comuns. T’estimo Mare!


KramBlog

2 comentaris: