13 de febrer 2006

Your own personal “Jesús”...

Gràcies al doctor de les tenebres em va caure del cel l’entrada al paradís dels Techno-Popis dels 80. Tornaven més potents que mai Depeche Mode fent sonar els temes del nou disc que han llegit les agulles dels meus plats. Com no, el més espectacular la posta en escena de llums, pantalles, estructures futuristes i els “HITS” de sempre entrant amb una potència orgàsmica fent vibrar un Palau St. Jordi pler a rebentar. Però res com un “Enjoy the Silence” sonant durant 1 quart d’hora mostrant el potencial d’un gran tema on cada component del trio britànic va lluir el seu talent.

Reach out and touch faith!!!

djKramBlog


2 comentaris:

 1. Doncs realment va ser així, simplement gloriós! Tot el Palau Sant Jordi rendit als peus de l'incombustible D.Gaham, l'exèntric i carismàtic M.L Gore, i l'afable A.Fletcher.

  Les seves dosis de New Wave dels '80 varen ressuscitar aquelles melodies, emotives, rovellades, sintètiques i aparentment simples, però carregades de tonalitats cromàtiques que tant aprecien els seus incondicionals amb robes negres i aspecte sinistre, però que traspassa la barrera de l'underground per accedir a un públic immens. I es que, contràriament al que anuncia el nom del grup, el seu estil no és una moda passatgera simplement és art. Art en tots els seus aspectes i l’art, es clar, no transcendeix.

  Quina meravella d’espectacle unes 20.000 persones movent-se al ritme i imaginació dels Depeche Mode i entre elles, sota les llums, els focus i els efectes especials en Dj. Kram i en Dj. Dark gaudint com posseïts en aquella gloriosa pista de ball.


  "Reach out and touch faith"

  Jesús

  ResponElimina
 2. a mi m'hagués encantat haver-hi anat. al primavera sound ja em van encantar els New Order, q no els coneixia abans del concert. xo no va poder ser, xq les entrades es van esgotar molt rapid, xq estava a la neu, x mandra de moure'm...

  ResponElimina