27 de gener 2006

Jo també puc explotar

Fa temps que ja no estava enamorat sinó que t'estimava! I això vol dir que se quins són els defectes i quines són les seves conseqüències. Se quines són les pors i les debilitats. Se que és allò que em fa patir o allò que no m'agrada. Però tot això pesa molt poc en comparació al que hi ha al altre plat de la balança, AMOR cap a una persona que ho es tot per mi.

I, ho ha sigut Massa, si Massa! En un moment de dificultats, adversitats, pressions i decisions de la meva vida que m'han debilitat de valor, on si ha sumat una gran dosi d'ingenuïtat i d'innocència que encara habitava al meu cor, m'han fet abocar els meus desitjos, les meves ambicions, el meu camí i el meu futur integrament sobre l'altre. Això ha provocat un Marc indecís, dependent i fora de lloc que no era capas d'avançar sol ni de complaure.

No era jo, era antinatural, no era qui coneixies, estava tens, espantat, indecís, era previsible i acoquinat. Però ho he vist i ho vaig veure abans que passes tot això!!!! Necessitava un temps de reflexió personal, necessitava una conversa serena per explicar tot el que em corria per dins, per tornar a ensenyar en Marc! Però no he tingut la oportunitat.

No m'ho crec , no ho entenc, qui estima escolta, accepta, espera, perdona... no he fet res amb malicia he comes un error i me posat a resoldre'l però no he tingut temps de començar! Volies una persona al costat? o algú que complís un guió de vida? Jo vaig començar a seguir-lo torçant el meu camí...

No sóc culpable per una manera de ser, no he de demanar perdo per patir un decaïment, no m'he de sentir malament per demanar un temps d'auto-ajuda, no enganyo a ningú quan vull oferir una persona autosuficient, no ofenc per preocupar-me pels altres i no destrueixo res amb la meva voluntat de corregir sempre els errors.
KramBlog

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada